Download het Keto Start eBook
Schrijf je in en ontvang ons Keto Start eBook GRATIS
Keto Kip
Kippenvleugels, wie kent ze niet. Passen Kippenvleugels binnen een keto of koolhydraatarm voedingspatroon? Jazeker en ze zijn nog eens heel lekker ook. Wij hebben er een krokante variant van gemaakt. De keto krokante kip. Doordat we Parmezaanse kaas en keto collageen combineren krijgen deze kippenvleugels in de oven een heerlijk krokant jasje. Lekker tijdens het avondeten of als tussendoortje tijdens je favoriete film avond. Keto krokante kip om je vingers bij op te eten.
De belangrijkste ingrediënten zijn:
- Keto Collageen
- Kip
- Parmezaanse kaas
Krokante kippenvleugels
Kippen vleugels met knoflook en een krokant laagje. Heerlijk tijdens de lunch, het avondeten of gewoon op de bank bij je favoriete serie
Gang Bijgerecht
Keuken Italiaans
Trefwoord keto bij de film, kippenvleugels, krokante kip
Voorbereidingstijd 10 minuten minuten
Bereidingstijd 20 minuten minuten
Totale tijd 30 minuten minuten
Porties 4 personen
calorieën 340kcal
Wat heb je nodig
- oven
- mengkom
Ingrediënten
- 16 stuks Kippenvleugels
- 80 gram Parmezaanse kaas
- 80 gram pecorino romano Italiaanse schapenkaas
- 15 gram Knoflook poeder
- ½ theelepel Zee zout
- ½ theelepel Zwarte peper
- 65 ml Extra virgin olive oil
- 1 maatschep Keton1 keto collageen
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Meng ondertussen in een kom de verschillende kazen, het knoflookpoeder, zeezout, peper en keto collageen.
- Bestrijk de kippenvleugels met olijfolie.
- Bedek de kippenvleugels gelijkmatig met het kaasmengsel.
- Vet een bakplaat in met wat olie en verdeel de kippenvleugels
- Bak de kippenvleugels ongeveer 20 minuten in de oven tot er een krokant laagje ontstaat
Voedingswaarde
Serving: 100gram | Calories: 340kcal | Carbohydrates: 4g | Protein: 18g | Fat: 28g | Saturated Fat: 10g | Trans Fat: 0g | Cholesterol: 37mg | Sodium: 614mg | Potassium: 80mg | Fiber: 1g | Sugar: 1g | Vitamin A: 239IU | Calcium: 453mg | Iron: 1mg