fbpx
Menu Sluiten

Wat zijn Ketosticks

Ketosticks zijn kleine kunststof strips die je bij Keton1 kunt kopen. Aan het einde van elke strips is een indicator aanwezig voorzien van een reactie poeder. Zodra deze poeder in aanraking komt met urine wordt het gecontroleerd op de aanwezigheid van ketonen. Hoe meer ketonen er in de urine aanwezig zijn hoe feller de indicator zal kleuren. Dit is dus een fijne, goedkope en snelle manier om jouw lichaam te controleren op de aanwezigheid van ketonen. 

Ketosticks gebruiken

Ketosticks gebruiken? Ketosticks zijn het perfecte middel om te controleren of er ketonen in het lichaam aanwezig zijn.

Wanneer jouw lichaam in ketose is produceert de lever hoge aantallen ketonen om energie te kunnen leveren aan hersenen en spieren. Door goed te controleren weet je of je in ketose bent en blijft.

Zeker in het begin kan het best lastig zijn om erachter te komen jouw lichaam daadwerkelijk in ketose verkeerd, je kent immers nog niet alle symptomen van ketose.  

De KetoCheck is een goede, snelle en vooral duidelijke manier om uw voedingspatroon te controleren en uw doelen te bereiken. 

Keto elektrolyten

Mineral Powder

Keto vitaminen en mineralen

keto test strips

KetoCheck

Ketose Urine test strips

Ben ik in ketose?

Ketose kan je meten in urine. Dit doe je door middel van ketose test strips. Deze ketose test strips meten de hoeveelheid ketonen in urine.

Voor veel mensen is dit misschien wel de meest eenvoudige manier om te testen. Door de test strip in aanraking te laten komen met urine, geeft deze een indicatie van de concentratie ketonen, aanwezig in het lichaam. Indien er ketonen in de urine aanwezig zijn zal de strip van kleur veranderen.

Vergelijk de kleur van jouw test strips zo snel mogelijk met de kleurentabel . Zo zie je in één oogopslag de stand van zaken.

Bij een keto dieet is iedere verkleuring positief. Het lichaam maakt immers pas ketonen aan als de glycogeenvoorraden zijn opgebruikt en het vetten inzet voor energie. 

Ketose Test Strips

Beoordeling
4.5/5
Controleer snel en eenvoudig of er ketonen aanwezig zijn in jouw lichaam

Heb je nog meer vragen? 

Tag @keton1world en Hashtag #Keton1world op instagram

Nooit meer iets missen?

Ontvang als eerste de laatste nieuwtjes en aanbiedingen

We hebben jouw inschrijving goed ontvangen.

Kijk snel in je mailbox om je inschrijving te bevestigen. Niets ontvangen? Controleer dan je spam folder.

Gratis Verzending

Bij bestellingen vanaf €35 in Nederland en €55 naar België