Wat zijn Ketosticks

Ketosticks zijn kleine kunststof strips die je bij Keton1 kunt kopen. Aan het einde van elke strips is een indicator aanwezig voorzien van een reactie poeder. Zodra deze poeder in aanraking komt met urine wordt het gecontroleerd op de aanwezigheid van ketonen. Hoe meer ketonen er in de urine aanwezig zijn hoe feller de indicator zal kleuren. Dit is dus een fijne, goedkope en snelle manier om jouw lichaam te controleren op de aanwezigheid van ketonen. 

Ketosticks gebruiken

Ketosticks gebruiken? Ketosticks zijn het perfecte middel om te controleren of er ketonen in het lichaam aanwezig zijn.

Wanneer jouw lichaam in ketose is produceert de lever hoge aantallen ketonen om energie te kunnen leveren aan hersenen en spieren. Door goed te controleren weet je of je in ketose bent en blijft.

Zeker in het begin kan het best lastig zijn om erachter te komen jouw lichaam daadwerkelijk in ketose verkeerd, je kent immers nog niet alle symptomen van ketose.  

De KetoCheck is een goede, snelle en vooral duidelijke manier om uw voedingspatroon te controleren en uw doelen te bereiken. 

Ben ik in ketose?

Ketose kan je meten in urine. Dit doe je door middel van ketose test strips. Deze ketose test strips meten de hoeveelheid ketonen in urine.

Voor veel mensen is dit misschien wel de meest eenvoudige manier om te testen. Door de test strip in aanraking te laten komen met urine, geeft deze een indicatie van de concentratie ketonen, aanwezig in het lichaam. Indien er ketonen in de urine aanwezig zijn zal de strip van kleur veranderen.

Vergelijk de kleur van jouw test strips zo snel mogelijk met de kleurentabel . Zo zie je in één oogopslag de stand van zaken.

Bij een keto dieet is iedere verkleuring positief. Het lichaam maakt immers pas ketonen aan als de glycogeenvoorraden zijn opgebruikt en het vetten inzet voor energie. 

Ketose Test Strips

Waarom Ketosticks?

ketosticks maken de start van een keto voedingspatroon eenvoudiger. Ze helpen jou bij het controleren van jouw voedingspatroon.  Wanneer je stopt met het eten van koolhydraten en de glycogeenvoorraden in jouw lichaam zijn opgebruikt zal de lever ketonen aanmaken. Zodra er ketonen in de urine voorkomen kun je deze traceren met onze ketocheck ketosticks. Door regelmatig jouw urine te controleren op de aanwezigheid van ketonen kun je snel jouw voedingspatroon verbeteren. Hierdoor verlies je geen tijd en haal je het maximale uit het keto voedingspatroon. 

 

Populaire Keto producten

Meer leren over keto?

Download het Keto Start eBook

Schrijf je in en ontvang ons Keto Start eBook GRATIS

Heb je nog meer vragen? 

Tag @keton1world en Hashtag #Keton1world op instagram