keto vetverbranding

Starten met het keto dieet.

It's time to burn Fat!

Een keto voedingspatroon hoeft niet ingewikkeld te zijn want wij gaan jou daar maximaal bij ondersteunen. Start vandaag nog met keto! 

Wij helpen je graag met het maken van de perfecte start. Download geheel gratis ons keto E-Book en gebruik Keton1 als jouw keto coach. 

Gewichtsverlies

Gezonde en evenwichtige voeding draagt bij aan een goede gezondheid.

Ondersteuning

Ondersteun jouw voedingspatroon met natuurlijke keto producten.

Energie

De juiste supplementen voor een goede en sterke mentale en fysieke focus.

Prestaties

Verhoog jouw duurvermogen en kracht. Maak droog-trainen eenvoudiger.

MAAK EEN KETO KICKSTART

Hét Keto Start eBook HELEMAAL GRATIS

Starten met het keto dieet
Enkele onderwerpen uit ons gratis eBook

Keto dieet recepten

Wat is keto?

Een keto voedingspatroon, (ketogeen dieet) is een voedingspatroon waarbij je weinig tot geen koolhydraten eet. Je eet wel vetten en proteïne. Door een “tekort” aan koolhydraten zal je lichaam overschakelen op zijn alternatieve energiebron en zijn vetten gaan verbranden. Ketonen worden jouw nieuwe superbrandstof. 

Keto voeding

Dit is het belangrijkste onderwerp binnen een keto voedingspatroon. Wat mag er wel en wat mag er niet in jouw winkelmandje. Keto succes valt of staat met de juiste voedingskeuze. Hoe werkt dat? We leggen je het haarfijn uit. Hierdoor wordt starten met het keto dieet makkelijker dan je zou denken. 

Ben ik in ketose?

Tijdens de start van een keto dieet is het belangrijk om te zien hoe jouw lichaam op voeding reageert. Jouw ketose kun je op verschillende manieren controleren. Hoe dat werkt leggen we je graag uit. 

Het complete keto eBook

Bovenstaande onderwerpen en nog veel meer. Jouw eBook voor een perfecte keto start. Vandaag nog starten met het keto dieet? Download het eBook. 

START VANDAAG NOG

KETO FANS GINGEN JOU VOOR..
50 +

Wat vinden onze klanten?

In 2020 ben ik begonnen met keto. Wat een omschakeling was dit. Ik voel me fit en energiek. De producten van Keton1 hebben mij daar heel goed bij geholpen.

Lizzie Vroemen

Ik gebruik zowel de elektrolyten, MCT poeder en Collageen. De handige potten staan gestapeld in mijn keukenkast. Mijn tower of power. Ik raad mijn klanten de producten van Keton1 aan bij hun keto journey.

Romana Switzer