Service & Retourneren

Wij doen er alles aan om betrouwbare en hoge kwaliteit producten aan te bieden. Bent u niet of niet geheel tevreden over onze producten dan is het mogelijk om de producten binnen 14 dagen na aankoop te retourneren. Bij aankoop van meerdere producten start de termijn na ontvangst van het laatste artikel.

Alleen ongeopende producten in de originele verpakking kunnen geretourneerd worden. Vermeld bij retouren altijd het order- en factuurnummer van het product. Bewaar altijd uw verzendbewijs tot u van ons bericht heeft ontvangen dat uw pakket in goede orde is ontvangen. Bij producten die zich in originele staat bevinden betalen wij binnen 14 dagen het oorspronkelijke aankoopbedrag terug.  Let op: Dit geldt alleen als je de hele bestelling terugstuurt. Als je bijvoorbeeld 2 artikelen bestelt en er 1 houdt en 1 terugstuurt, betalen wij de bezorgkosten niet terug. 

Voor meer informatie zie ook onze algemene voorwaarden.

Indien u niet tevreden bent over onze producten of heeft u een vraag neem dan altijd eerst contact op met een van onze medewerkers via Klantenservice@keton1.nl of via onderstaand contact formulier. Wij helpen u graag met het vinden van een passende oplossing.

ketosticks-kopen