Ketosticks kopen & bestellen

Ketosticks kopen is niet altijd even gemakkelijk. In veel gevallen heeft de lokale apotheek of drogisterij deze ketosticks niet voorradig.
Op het internet zijn er verschillende drogisterijen en voedingsdeskundigen die ketose sticks van verschillende merken online aanbieden en verkopen. Keton1 produceert al jaren ketose sticks, we noemen deze KetoCheck. KetoCheck is een professionele test strip die door artsen, diëtisten en voedingsdeskundige worden gebruikt en aanbevolen. De KetoCheck ketose test strips vind je onder meer bij gespecialiseerde (web)winkels en natuurlijk in onze eigen webshop.

keto urine teststrips

Nauwkeurige ketosticks kopen

Zeker in de eerste weken van het keto voedingspatroon zijn urine ketose teststrips een goed hulpmiddel. Door middel van ketose urine teststrips is het eenvoudig te controleren of je in ketose bent. Een positieve uitslag zal je motivatie zeker ten goede komen. 

Ketosticks zijn relatief goedkoop en eenvoudig in het gebruik. Hierdoor is het een gemakkelijke en betrouwbare manier om de hoeveelheid ketonen in jouw urine te controleren. Zodra je gaat starten met het gebruik van ketosticks is het belangrijk om met een aantal factoren rekening te houden. Op die manier vergroot je de betrouwbaarheid van de urine test strips.

Voordat je gaat beginnen met testen is het verstandig even de houdbaarheidsdatum van de test strips te controleren. In een gesloten verpakking zijn onze KetoCheck test strips twee jaar houdbaar.

Na het openen van de verpakking zijn de strips nog ongeveer 6 a 8 weken houdbaar. Hoe beter de verpakking gesloten blijft hoe langer de strips houdbaar blijven. Probeer er altijd voor te zorgen dat de strips niet in een vochtige ruimte worden bewaard. Licht en vocht zullen de houdbaarheid negatief beïnvloeden. Bewaar jouw Ketocheck ketose urine teststrips op een droge plaats en laat het speciale anti vochtzakje altijd in het potje zitten.

MAAK EEN KETO KICKSTART

Hét Keto Start eBook HELEMAAL GRATIS