Service & Retourneren

Wij doen er alles aan om betrouwbare en hoge kwaliteit producten aan te bieden. Bent u niet of niet geheel tevreden over onze producten dan is het mogelijk om de producten binnen 14 dagen na aankoop te retourneren. Bij aankoop van meerdere producten start de termijn na ontvangst van het laatste artikel.

Alleen ongeopende producten in de originele verpakking kunnen geretourneerd worden. Vermeld bij een retour altijd het order- en factuurnummer van het product. Bewaar altijd uw verzendbewijs tot u van ons bericht heeft ontvangen dat uw pakket in goede orde is ontvangen. Bij producten die zich in originele staat bevinden betalen wij binnen 14 dagen het oorspronkelijke aankoopbedrag (excl. verzendkosten) terug. Soms vinden er aanpassingen plaats in samenstelling van producten. deze aanpassingen zijn altijd vindbaar op onze website. Check de samenstelling van producten altijd om verrassingen en onnodige verzendkosten te voorkomen.  Voor meer informatie zie ook onze algemene voorwaarden.

Indien u niet tevreden bent over onze producten of heeft u een vraag neem dan altijd eerst contact op met een van onze medewerkers via Klantenservice@keton1.nl of via onderstaand contact formulier. Wij helpen u graag met het vinden van een passende oplossing.

ketosticks-kopen