Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Print
Pin
Krokante kippenvleugels
Kippen vleugels met knoflook en een krokant laagje. Heerlijk tijdens de lunch, het avondeten of gewoon op de bank bij je favoriete serie
Gang
Bijgerecht
Keuken
Italiaans
Trefwoord
keto bij de film, kippenvleugels, krokante kip
Voorbereidingstijd
10
minuten
minuten
Bereidingstijd
20
minuten
minuten
Totale tijd
30
minuten
minuten
Servings
4
personen
Calories
340
kcal
Wat heb je nodig
oven
mengkom
Ingrediënten
16
stuks
Kippenvleugels
80
gram
Parmezaanse kaas
80
gram
pecorino romano
Italiaanse schapenkaas
15
gram
Knoflook poeder
½
theelepel
Zee zout
½
theelepel
Zwarte peper
65
ml
Extra virgin olive oil
1
maatschep
Keton1 keto collageen
Instructies
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Meng ondertussen in een kom de verschillende kazen, het knoflookpoeder, zeezout, peper en keto collageen.
Bestrijk de kippenvleugels met olijfolie.
Bedek de kippenvleugels gelijkmatig met het kaasmengsel.
Vet een bakplaat in met wat olie en verdeel de kippenvleugels
Bak de kippenvleugels ongeveer 20 minuten in de oven tot er een krokant laagje ontstaat
Voedingswaarde
Serving:
100
gram
|
Calories:
340
kcal
|
Carbohydrates:
4
g
|
Protein:
18
g
|
Fat:
28
g
|
Saturated Fat:
10
g
|
Trans Fat:
0
g
|
Cholesterol:
37
mg
|
Sodium:
614
mg
|
Potassium:
80
mg
|
Fiber:
1
g
|
Sugar:
1
g
|
Vitamin A:
239
IU
|
Calcium:
453
mg
|
Iron:
1
mg