Je bekijkt nu Gezonder door keto

Gezonder door keto

Gezonder door Keto

Eind 2015, op mijn 36e, kreeg ik de diagnose diabetes type 2, wat mij voor mij echt een grote schok was, ondanks dat het bij ons in de familie zit. Meteen aan de metformine, en elke maand controle. Ondanks mijn gezonde leefstijl werden mijn waardes niet beter en moest er steeds een pilletje bij. Ik wilde echt niet nog meer medicatie en ging naar een diëtiste, zij raadde mij aan om koolhydraatarm te gaan eten. Dit heb ik 3 jaar gedaan, met ups en downs omdat ik t lastig vol te houden vond. Ik viel langzaam wat af, maar zodra ik weer wat meer koolhydraten at kwam dat gewicht er meteen weer bij.

Vorig jaar kwam ik op Instagram in contact met Romana Switzer die toen heel enthousiast was over intermittent fasting. Ik heb mij daarin verdiept en was zo enthousiast dat ik meteen het boek besteld heb en daarna begonnen ben. Dit gaf veel eetrust. Niet meer hoeven nadenken over het ontbijt, maar rustig de dag starten. Toch zat ik op dit punt op de maximale dosering medicatie, en dus op het randje van insuline spuiten.

Romana had in december de eerste Keto4vrouwenchallenge en mijn interesse was gewekt, dus mezelf aangemeld, en meegedaan! Door de juiste en volledige informatie en het meteen kunnen toepassen was ik ook gemotiveerd om door te pakken. 

Romana adviseert om ter ondersteuning van een ketogene leefstijl Keton1 elektrolyten en mct poeder te gebruiken. Deze producten bevallen mij zo goed! ‘s Morgens de dag goed beginnen met een ketokoffie en door de elektrolyten heb ik totaal geen last gehad van de ketogriep! Echt heel fijn, en beide producten zijn makkelijk in gebruik in je dagelijkse leefstijl.

Sinds januari eet ik compleet ketogeen, en ben ik 8 kilo afgevallen, ik ben elke dag mooi in ketose, en voel me supergoed en energiek! Ik heb mijn 6 tabletten diabetesmedicatie afgebouwd en mijn glucosewaardes en HBA1c zijn weer normaal. Nog elke dag ben ik zo dankbaar dat ik dit ben gaan doen! De leefstijl is goed vol te houden en ik kan iedereen het Keto4vrouwen programma van Romana Switzer aanraden. Ik ben echt gezonder door keto.

Met vriendelijke groet Miriam Kok

Elektrolyten Poeder

Beoordeling
5/5
 Natuurlijke vitamines, mineralen en elektrolyten in één mix voor een perfecte elektrolytenbalans

Ketose Test Strips

Beoordeling
4.5/5
Controleer snel en eenvoudig of er ketonen aanwezig zijn in jouw lichaam

MCT Olie Poeder

Beoordeling
4.6/5
MCT vetten stimuleren de natuurlijke  aanmaak van ketonen. Gezonde vetten in poedervorm