Je bekijkt nu Mijn keto Lifestyle

Mijn keto Lifestyle

Mijn Keto lifestyle

Waarom heb ik mijn lifestyle omgegooid naar een keto lifestyle?  Nou ik ben bijna 30 jaar, vrouw van een hele leuke man en moeder van 2 kindjes van 5 en 2. Ik ben nu anderhalf jaar bezig met de verpleegkundige opleiding en ik moest wat veranderen aan mijn levensstijl want het ging voor mijn gevoel niet meer. Ik was futloos, kon mij moeilijk focussen en had mega veel suiker dips (in kakkers) gedurende de dag. Ook waren de kilo’s die ik mee droeg ook niet heel bevorderlijk. Vanaf 16 september 2020 begon ik keto te eten. Op dat moment woog ik 90 kilo.

Mijn doel was om mij fit te voelen, af te vallen een betere focus te krijgen en meer helderheid in mijn hoofd. Ik ben migraine patiënt en las ook veel goede dingen over het ketogeen dieet met betrekking tot migraine. Na een paar dagen voelde ik mij al zoveel beter en de kilo’s vlogen eraf. Vandaag is het 15 januari 2019 en ik weeg nu 80 kilo, yea eindelijk 10 kilo kwijt! Ik kon mij beter focussen op mijn school en het leren voor examens ging ook veel beter.

Omdat je veel vocht en dus  elektrolyten verliest met deze levensstijl is het noodzakelijk dat je behoorlijk wat zout tot je neemt. Ik at voorheen altijd zoutloos ik heb niks met zout, dus ik vergeet nog altijd steeds zout toe te voegen aan mijn voeding. Wat hoofdpijn veroorzaakt en een reminder is dat ik dus wat zout moet nemen haha.

Toen kwam ik keton1 Mineral powder tegen. ❤️ Ik gebruik het nu 4 dagen en ben razend enthousiast en raadt het zeker aan, aan mensen die net zoals ik vergeten zout te eten haha! Geen zout tekort hoofdpijn meer! En het heeft ook zeker invloed op nog meer helderheid in m’n hoofd.👌🏻

Wil je mijn journey volgen? Dan ben ik te vinden onder de naam: @Mijnketolife.

Elektrolyten Poeder

Beoordeling
5/5
 Natuurlijke vitamines, mineralen en elektrolyten in één mix voor een perfecte elektrolytenbalans

Ketose Test Strips

Beoordeling
4.5/5
Controleer snel en eenvoudig of er ketonen aanwezig zijn in jouw lichaam

MCT Olie Poeder

Beoordeling
4.6/5
MCT vetten stimuleren de natuurlijke  aanmaak van ketonen. Gezonde vetten in poedervorm