Menu Sluiten

Keton1 Mineral Powder

Mineral powder

Keto elektrolyten met keltisch zeezout

17.95 Incl btw

Beoordeling
5/5

Smaak: Neutraal (Geen smaakstoffen toegevoegd) 

Inhoud: 350gram

Wanneer gebruik je elektrolyten

In de ochtend

Bij het ontbijt om de dag goed en energiek te beginnen

Tijdens sporten

Tijdens sport snel de verloren elektrolyten aanvullen

Keto start

De keto griep bestrijden door een goede vitaminen en mineralen balans

In de avond

Magnesium zorgt voor ontspanning en een goede nachtrust

Warme dagen

verloren elektrolyten aanvullen na een dagje in de zon

 De natuur een handje helpen

De beste natuurlijke vitamines, mineralen en elektrolyten in één mix zodat jij jouw lichaam maximaal ondersteund. Oh ja….natuurlijk zonder toegevoegde suikers, zoet en smaakstoffen. Puur natuur!

Versla die Keto “griep”

Elektrolyten kunnen helpen om die vervelende keto symptomen te verminderen en zelfs te voorkomen. Een perfecte elektrolytenbalans is een pré

 

keto-alcohol

Waarin?

Mix een lepel Mineral Powder met je favoriete drankje of gewoon in water voor een snelle elektrolyten boost. Onze mix is geheel zonder toevoeging van smaakstoffen, suikers en zoetstoffen. Hierdoor heeft het de natuurlijke smaak van zoet en zout.

ingrediënten

Wat zit er in onze Mineral Powder?

Keltisch zeezout is een speciaal soort zout, dat vandaag de dag op Keltische wijze en met de hand wordt geoogst. Dit allemaal  in de Guérande-streek in Bretagne, Frankrijk. Keltisch zeezout bevat extra veel mineralen en sporenelementen. Dit zeezout is het meest natriumarme zout dat er bestaat en bovendien ontslakt het je spijsverteringskanaal.

Vitamine D3 is een zeer belangrijke vitamine voor ons lichaam. Vitamine D3 beschermen tegen allerlei ziektes, behoud en werking van bepaalde functies en processen in je lichaam.

Vitamine D3 bevorderd de goede opname van calcium en fosfor uit ons voedsel. 

Vitamine B6 (pyridoxine) is belangrijk voor de weerstand en de spijsvertering. Daarnaast speelt het een rol bij de vorming van rode bloedcellen. Vitamine B6 speelt een grote rol in je energievoorziening.  Vitamine B6 is gunstig voor een goede geestelijke balans, en zorgt voor een goede focus en mentale prestaties. 

Magnesium heb je nodig voor de energiestofwisseling in jouw lichaam, de overdracht van zenuwprikkels en het goed functioneren van je spieren.  Magnesium geeft stevigheid aan jouw skelet en nodig voor de opbouw van spieren. Het draagt ook bij aan de energievoorziening van je lichaam

Calcium is het mineraal dat ons lichaam nodig heeft voor de opbouw en behoud van botten en het gebit. Calcium is noodzakelijk voor een goede werking van de spieren en zenuwen.

Kalium heb je nodig voor de zenuwprikkelgeleiding en het handhaven van een normale bloeddruk. Maar kalium is ook noodzakelijk voor het samentrekken van de spieren en voor de energiehuishouding. 

Glycine heeft verschillende belangrijke rollen in het lichaam. Het is essentieel voor de productie van vele verschillende zuren, zoals nucleïnezuren, galzuren, creatinefosfaat en porfyrinen. Ook is Glycine nauw verbonden met het centrale zenuwstelsel en het spijsverteringsstelsel. 

Glycine is één van de aminozuren die noodzakelijk is voor de biosynthese van creatine. Creatine biedt spieren een bron van energie en helpt om spierweefsel op te bouwen. In periode van spieropbouw en zware trainingen is Glycine een belangrijke aminozuur. 

WAAROM IS ER WEINIG INFORMATIE BESCHIKBAAR OVER DIT PRODUCT?

Helaas mogen wij vanwege strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen worden vermeld. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken of studies die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.

Zijn er specifieke vragen over dit product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk advies.

IT'S TiME TO BURN FAT!

Ontvang GRATIS jouw Keto eBook en start meteen

Schrijf nu in

Gratis Verzending

Bij bestellingen vanaf €35 in Nederland en €55 naar België

We hebben jouw inschrijving goed ontvangen.

Kijk snel in je mailbox om je inschrijving te bevestigen. Niets ontvangen? Controleer dan je spam folder.