Je bekijkt nu Keto werkte wel

Keto werkte wel

Keto werkte goed!

Vanaf februari 2019 ben ik bezig met koolhydraatarm eten. Op dat moment woog ik 88 kilo en wilde heel graag afvallen. Het enige wat helpt bij mij is zo min mogelijk koolhydraten eten. Ik was al een tijdje bezig en de kilo’s begonnen er af te vliegen! Inmiddels is het oktober 2019 en weeg ik 71 kilo! 

 

Doordat ik steeds op zoek was naar motivatie ben ik veel gaan lezen op internet. Op Instagram ben ik mensen en bedrijven gaan volgen die ook met deze levensstijl bezig zijn. Ik belandde in een whats app groep met mensen die ook koolhydraatarm/Keto eten en kwam er achter dat ik eigenlijk bezig was met het Keto dieet omdat ik zo laag in de koolhydraten zat. Ben me daar verder in gaan verdiepen en kwam op Instagram Keton1 tegen. Normaliter ben ik helemaal niet zo van de voedingssupplementen maar op de een of andere manier triggerde mij dit. 

Doordat ik vrij weinig trek heb sloeg ik mijn ontbijt wel eens over echter merkte dat dit niks met mijn lichaam deed, ik viel niet meer af… totdat ik las over MCT poeder van Keton1. Vetten die gezond zijn en je krijgt er energie van? Dit moet ik zelf ondervinden en heb dit besteld. Inmiddels ben ik volgens mij met mijn 4e zak bezig en heb ik dit product opgenomen in m’n nieuwe levensstijl. Ik gebruik het in de ochtend door mijn koffie of als ik een smoothie maak dan doe ik daar een eetlepel door. De smaak is neutraal en kan dus eigenlijk overal door, zelfs door mijn koolhydraat arme pannenkoeken. 

Ben super tevreden over dit product en zal dit ook zeker aanraden. Doordat ik veel las over deze levensstijl kwam ik erachter dat je lichaam op een gegeven moment een tekort kan krijgen bepaalde vitamines en mineralen. Liet het nou net zo zijn dat Keton1 met een nieuw product bezig was….Mineral powder! Alle elektrolyten die je lichaam nodig heeft in 1 potje! Fantastisch product! Ik neem dit elke dag in en als ik heb gesport dan neem ik nog een extra glas water met deze Mineral powder. Kortom deze producten zijn een must have die je nodig bent als je een Keto levensstijl er op na houd. 

Groetjes Marjan Hartlief

Download het Keto Start eBook

Schrijf je in en ontvang ons Keto Start eBook GRATIS

Elektrolyten Poeder

Beoordeling
5/5
 Natuurlijke vitamines, mineralen en elektrolyten in één mix voor een perfecte elektrolytenbalans

Ketose Test Strips

Beoordeling
4.5/5
Controleer snel en eenvoudig of er ketonen aanwezig zijn in jouw lichaam

MCT Olie Poeder

Beoordeling
4.6/5
MCT vetten stimuleren de natuurlijke  aanmaak van ketonen. Gezonde vetten in poedervorm