Je bekijkt nu Keto Energie

Keto Energie

Eindelijk mijn energie weer terug

Hallo allemaal. Mijn naam is Agneta en ben woonachtig in het mooie België. Ik wil jou als lezer graag mee nemen ik mijn keto avontuur.  Niets is leuker dan het delen van mijn succes verhaal om daarmee andere te motiveren.

Ook ik, als mama van 3 kleine kids, met een erg druk en gejaagd leven moet toegeven dat er weinig “me time” overblijft. Door deze manier van leven is het dan ook niet erg verrassend dat ik op een gegeven moment de echte energie miste. Ik voelde me moe en futloos. Op een gegeven moment heb ik ergens gehoord over keto, en hoe fit mensen zich voelen door deze levensstijl.

Ik ben van nature een onderzoekend type, en ging me meteen inlezen. Ben een aantal profielen beginnen volgen op Instagram die me aanspraken en geraakte hierdoor geprikkeld. Dit moest én zou ik ook proberen!

Ik heb er nog geen dag spijt van gehad. Ik ben gaandeweg beginnen producten testen en Keton1 mct poeder was daar één van. Wat een meerwaarde aan mijn koffie sech! En POWER nadien. De hoofdletters zijn hier geen schrijffout hoor, de energielevels schieten de lucht in. De keto leefstijl wordt op deze manier mooi ondersteund door de juiste MCT vetten te gebruiken. Ik gebruik de poeders ook in bereidingen, baksels, yoghurt, pannenkoekenmix en ga zo maar door. Keton1 mct poeder is top en ik kan het niet meer in mijn dagelijkse routine missen! Ik kan niet wachten om ook de andere producten in hun assortiment te testen! #topfan #gewoonkeigoed

Vriendelijke groet,

Agneta

#awesome_keto_life

Download het Keto Start eBook

Schrijf je in en ontvang ons Keto Start eBook GRATIS
keto collageen poeder

Keto Collagen Powder​

Collageen + MCT vetten

MCT olie poeder

MCT Powder​

Pure C8+C10 VETzuren