Je bekijkt nu Minder pijn door Keto

Minder pijn door Keto

Minder pijn door Keto

Hey hallo, 

Mijn naam is Christine (mountain_keto_carnivore op Instagram)

Ik ben per toeval op het ketogeen eten gestuit toen ik las dat iemand met gewrichtsklachten en reuma pijnvrij kon leven dankzij het weg laten van suikers en het minderen van koolhydraten. Ik heb de ziekte van lyme, de chronische variant en daardoor oa ook gewrichtsklachten, gewricht, bot en spierpijnen geen energie en over vermoeid.

Na een aantal jaren raw vegan geprobeerd te hebben in de hoop beter te worden wilde ik, toen ik dit las, het ketogeen dieet gaan volgen. Binnen een paar dagen na het schrappen van de suikers en koolhydraten was mijn pijn gehalveerd. Maar ook veel van mijn overige klachten verdwenen hierdoor.

Via via kwam ik terecht bij keton1world in mijn zoektocht naar de beste en gezondste MCT poeder. Ik had immers wel een energie boost nodig. Zodoende ben ik overgestapt van de olie naar het poeder van keton1world en mijn energie was eindelijk grotendeels terug. Aangezien ik de grootste koffie leut ben die er bestaat gaan er bij mij heel wat scheppen door op een dag. Ik ben enorm tevreden, samen met het ketogeen eten heeft de MCT poeder van keton1 er voor gezorgd ik weer energie heb en met mijn koffie iedere morgen een gezonde boost krijg.

Qua smaak is het vrij neutraal maar het maakt de koffie voor mij nog lekkerder.

Sinds een aantal maanden ben ik overgestapt op het carnivoren om ook mijn darm klachten te overwinnen. Ik eet dus enkel nog vlees en uitsluitend dierlijke producten en water… op mijn koffie na… Want zonder koffie kan ik niet.. En uiteraard hou ik de mct poeder erin want ik kan hier niet meer zonder.

Voor mij is het energie, gezonde energie op een zuivere manier, want dat vind ik erg belangrijk. Ook helpt het me bij IF en OMAD (one meal a day) en op mijn werk. Dankzij de poedervorm is het perfect mee te nemen.

De ziekte van lyme heb ik uiteraard nog niet overwonnen maar samen met mijn vleesjes en de MCT poeder ben ik grotendeels van mijn klachten en pijn verlost, en dus enorm dankbaar voor deze winst, ik kan alles weer normaal doen in mijn leven ❤️

Download het Keto Start eBook

Schrijf je in en ontvang ons Keto Start eBook GRATIS