Glucose Control: Beheers Koolhydraten & Verlies Gewicht

Inhoud artikel

Het handhaven van een keto- of koolhydraatarm dieet kan uitdagend zijn, vooral tijdens vakanties, etentjes, of feestjes. Gelukkig is er Keton1 Glucose Control, een innovatieve, plantaardige oplossing die de glucose-opname uit koolhydraatrijke maaltijden helpt verminderen. Dit maakt het makkelijker om je dieet te volgen en je gezondheid te ondersteunen, zelfs wanneer je niet volledig controle hebt over je voeding.

Wat is Glucose Control?

Glucose Control is een uniek supplement op basis van een mix van chroom en een waterextract van witte moerbeibladeren, die rijk zijn aan iminosuikers zoals 1-Deoxynojirimycine (DNJ).

Deze stoffen helpen de werking van het enzym alpha-glucosidase* te blokkeren, waardoor de afbraak van koolhydraten in glucose tot wel 40% verminderd wordt. Dit resulteert in een lagere bloedsuikerpiek en een verminderde insulinerespons na een koolhydraatrijke maaltijd.

(*een soort “knipmes” dat  verantwoordelijk is voor het in stukjes knippen van koolhydraten zodat ze kunnen worden omgezet in suiker. Door dit knipmes te blokkeren, komt er minder suiker in je bloed.)

Voordelen van Glucose Control tijdens de Vakantie

Vakanties en sociale gelegenheden brengen vaak verleidelijke gerechten met zich mee die buiten je gebruikelijke dieet vallen. Glucose Control biedt uitkomst:

 1. Vermindert Koolhydraatopname:
  Door de vertering van koolhydraten* tot soms wel 40% te verminderen, geeft Glucose Control je de vrijheid om te genieten van diverse gerechten zonder je koolhydraatinname te overschrijden.
 2. Beheerst Bloedsuikerspiegel:
  Het product helpt pieken in je bloedsuikerspiegel te voorkomen, wat zorgt voor een stabieler energieniveau en voorkomt de welbekende “sugar crash”.
 3. Ondersteunt Gewichtsverlies:
  Door de insulinerespons te verminderen, helpt Glucose Control bij een efficiëntere vetverbranding, wat vooral nuttig is als je wilt afvallen voor of tijdens je vakantie.

*(Glucose Control werkt specifiek op alpha-glucosidase en daarmee dus op disachariden* (Bijvoorbeeld groenten en zuivelproducten) en complexe koolhydraten**(Bijvoorbeeld aardappel, rijst, brood)

Ondersteuning voor Diabetici

Voor diabetici kan Glucose Control een waardevolle ondersteuning bieden bij het beheren van de bloedsuikerspiegel, zelfs als je een keer wilt genieten van iets anders:

 1. Stabiele Bloedsuikerspiegel:
  Door pieken en dalen in je bloedsuikerspiegel te verminderen, biedt Glucose Control flexibiliteit in je dieet zonder grote risico’s.

 2. Flexibiliteit in Voeding:
  Dankzij Glucose Control kun je genieten van een breder scala aan voedingsmiddelen, waaronder koolhydraatrijke producten zoals brood en rijst, met een betere controle op de bloedsuikerspiegel.

 3. Een gedwongen dieet
  Glucose control kan de opname van suikers verminderen. Een fijn hulpmiddel om te wennen aan een nieuw dieet waarbij het afbouwen van suikergebruik erg belangrijk is. 
Download het Keto Start eBook

Schrijf je in en ontvang ons Keto Start eBook GRATIS

Hoe Werkt Glucose Control?

De werking van Glucose Control is gebaseerd op het remmen van het enzym alpha-glucosidase door DNJ, afkomstig uit witte moerbeibladeren. Dit enzym breekt complexe koolhydraten af tot glucose. Door dit enzym te blokkeren, vermindert Glucose Control de hoeveelheid glucose die in de bloedbaan terechtkomt.
Neem Glucose Control in vóór een koolhydraatrijke maaltijd. Het DNJ in het supplement bindt zich aan alpha-glucosidase, waardoor de afbraak van koolhydraten vertraagd wordt en er minder glucose in je bloed komt. Dit resulteert in een lagere bloedsuikerpiek en een verminderde insulinerespons. 

Wetenschappelijke Ondersteuning

• Lagere insulinerespons:
Helpt je bloedsuikerspiegel te beheersen en vetopslag te verminderen.(*)

• Ondersteuning bij gewichtsverlies:
Maakt het makkelijker om je streefgewicht te bereiken en te behouden(*)

• 100% Natuurlijk:
Gemaakt van plantaardige ingrediënten zonder kunstmatige toevoegingen.

• Wetenschappelijk Onderbouwd:
Klinische studies bevestigen de effectiviteit van het product.(*)

Ervaar de Voordelen

Hoewel er geen wondermiddelen bestaan, mag je jezelf soms best even helpen. Glucose Control biedt een natuurlijke en effectieve manier om je koolhydraatinname en bloedsuikerspiegel te beheren, vooral tijdens vakanties en etentjes. Door de opname van koolhydraten te verminderen, helpt Glucose Control bij het stabiliseren van je bloedsuikerspiegel en het ondersteunen van gewichtsverlies. In combinatie met een gezond voedingspatroon en een actieve leefstijl, kan Glucose Control een waardevolle aanvulling zijn om je gezondheidsdoelen te bereiken.

 

 

 

 

Glucose Control

Krijg meer grip op je bloedsuiker door het verminderen van de  suikeropname!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang de laatste nieuwtjes en aanbiedingen