Iced Energy Coffee

Download het Keto Start eBook

Schrijf je in en ontvang ons Keto Start eBook GRATIS

Energy Coffee

Op warme dagen is deze Iced Energy Coffee echt geweldig. Want juist op warme dagen ben je op zoek naar verfrissing en extra energie. De combinatie van onze Energy Coffee samen met slagroom en ijsklontjes gaat jouw lichaam van extra energie voorzien en schudt jouw geest weer even helemaal wakker. 

De belangrijkste ingrediënten zijn:

pexels-adrian-vocalan-8736395

Gezondheidsvoordelen van deze ingrediënten:

Energy Coffee

Energy Coffee is een unieke koffie met groene thee extract en de prebiotische vezel Sunfiber®. Deze koffie is niet alleen heel erg robuust maar ook nog eens gezond. Deze koffie past perfect binnen een gezond voedingspatroon en is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van een normale bloedsuikerspiegel*, ter bevordering van van de darmwerking* en het energieleverend metabolisme*.

keto slagroom

Slagroom

Slagroom zit boordevol verzadigde vetten. Heel lang werd gedacht dat mensen van het consumeren van deze vetten hart-en vaatziekten kregen. Gelukkig zijn er steeds meer wetenschappelijke onderzoeken die laten zien dat verzadigde vetten uit o.a. melkproducten gezond zijn en jou voorzien van de nodige energie. Een toefje (suikervrije) slagroom op zijn tijd is dus niet alleen lekker maar ook gezond. 

keto slagroom

Sunfiber

De prebiotische vezel Sunfiber, die wij gebruiken in onze Energy Coffee, is gemaakt van vezelrijke guar. Deze prebiotische vezel draagt bij aan een gezonde darmflora en veroorzaakt aanzienlijk minder gasvorming en een opgeblazen gevoel dan andere vezels. 

Sunfiber vezels voeden de goede darmbacteriën die hierdoor weer butyraat aanmaken. Butyraat is belangrijk voor een goede spijsvertering en is ook nog eens ontstekingsremmend. Het beschermt je darmen tegen oxidatieve stress. Wil je meer lezen over de voordelen van butyraat lees dan ons blog hierover. 

Sunfiber vezels
Afdrukken Pin

Iced Energy Coffee

Een heerlijke Energy Coffee met slagroom en ijsklontjes. Een perfecte opfrisser die je ook nog eens voorziet van Groene thee extract en Sunfiber prebiotische vezels.
Gang Tussendoortje
Keuken Nederlands
Trefwoord Energy Coffee, Ice coffee
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 10 minuten
Porties 1 Persoon
calorieën 502kcal
Auteur Team Keton1

Ingrediënten

Instructies

  • Los 1 schep Energy Coffee op in 150 ml koud water. Gebruik hiervoor liefst een klein mixertje zodat de koffie goed oplost. Dit is een sterk kopje koffie maar zo weet je zeker dat het niet te slap wordt als je er de ijsklontjes bij doet.
  • Schep de ijsklontjes in een glas
  • Voeg de slagroom toe aan de koffie.

Voedingswaarde

Serving: 300ml | Calories: 502kcal | Carbohydrates: 3.7g | Protein: 4.1g | Fat: 55g | Fiber: 4.9g

Mis nooit meer een recept of blog

Schrijf je in en ontvang de laatste nieuwtjes en aanbiedingen