Je bekijkt nu MCT poeder ervaring

MCT poeder ervaring

Mijn ketose ervaring met MCT vetten

Hoi mijn naam is Bianca. Ik ben de trotse eigenaresse van Biancaslowcarbfood op instagram. Graag vertel ik over Keton1 MCT poeder in combinatie met mijn keto/koolhydraatarme levensstijl! Als test heb ik enige tijd terug de MCT poeder van Keton1 ontvangen. Ik kan alleen maar zeggen dat ik  sindsdien fan ben van dit poeder. Ik gebruik de poeder echt dagelijks in mijn koffie (ook wel een #bulletkoffie genoemd).

Regelmatig krijg ik van volgers op mijn Instagram vragen over dit poeder. Dit komt omdat ik het leuk vind mijn ervaringen op mijn pagina te posten en wil er dan ook graag over vertellen.

Deze poeder is een pure vorm van MCT vetten en ondersteund het keto dieet door energie te geven en de vetverbranding te bevorderen. Voordat ik dit poeder leerde kennen nam ik eerst gewoon de olie variant. Het grote verschil is dat de olie een bepaalde smaak aan je koffie geeft. Dit poeder smaakt neutraal en dat is zeker in koffie, wel zo prettig. Ook kun je het in baksels gebruiken om zo door de dag nog wat extra MCT vetten binnen te krijgen. 

Hoe ben ik gestart🌸?

Je start met het opbouwen van dit poeder (dus niet meteen een hele eetlepel in je koffie gooien 😉), je lichaam moet even wennen hieraan (vooral je darmen)! Ik zelf ben gestart op vakantie, gewoon een zak in mijn koffer en een melkopschuimertje meegenomen. Elke ochtend een Bulletkoffie genomen. Fijn om de dag te beginnen. De zak kun je makkelijk met een drukstrip weer luchtvrij afsluiten dus ideaal!

Momenteel gooi ik een goede opgehoopte theelepel in mijn ochtendkoffie op nuchtere maag. Door de Bulletkoffie kan ik mijn Intermittent Fasting makkelijker volhouden heb ik gemerkt. Ik krijg ook energie hiervan doordat de vetten omgezet worden als brandstof(ketonen) in het lichaam. Nu heb ik dit zelf ervaren dus durf het ook te bevestigen.

Groetjes Bianca

Ik ben te vinden op Instagram @Biancaslowcarbfood

Download het Keto Start eBook

Schrijf je in en ontvang ons Keto Start eBook GRATIS
keto collageen poeder

Keto Collagen Powder​

Collageen + MCT vetten

MCT olie poeder

MCT Powder​

Pure C8+C10 VETzuren