Download het Keto Start eBook
Schrijf je in en ontvang ons Keto Start eBook GRATIS
Eierkoeken
Keto eierkoeken passen perfect binnen een keto of koolhydraat-arm voedingspatroon. Deze speciale eierkoeken zitten boordevol gezonde voedingsstoffen als MCT vetten, wei proteïnen, vitaminen en mineralen. Perfect als tussendoortje of tijdens of na sportmomenten. Eet ze waar en wanneer je maar wilt. Ze zijn heerlijk suikervrij. Eet smakelijk.
De belangrijkste ingrediënten in deze keto eierkoeken zijn:
- Keto Protein 90
- Amandelmeel
- Zout
- Ei
Keto eierkoeken
Deze heerlijke keto eierkoeken zijn niet alleen lekker maar ook nog eens enorm voedzaam. Door de toegevoegde wei proteïne, MCT vetten, vitaminen en mineralen is dit het perfecte tussendoortje voor op de bank, voor/tijdens of na een sportmoment of waar dan ook.
Gang Tussendoortje
Keuken Nederlands
Trefwoord keto tussendoortje
Voorbereidingstijd 15 minuten minuten
Bereidingstijd 15 minuten minuten
Totale tijd 30 minuten minuten
Porties 8 stuks
calorieën 91kcal
Auteur Anne Fun and Healthy Food
Wat heb je nodig
- oven
- 2 Mengkommen
- mixer
- Bakplaat
- Bakpapier
- Spatel
Ingrediënten
- 50 gram amandelmeel
- 50 gram roomkaas
- 30 gram Steviala Kristal Sweet (of 50 gram erytritol
- 2 eieren
- 1 scoop eiwitpoeder
- 1 tl bakpoeder
- Snufje zout
Instructies
- Verwarm de oven voor op 175 graden hete lucht. Splits de eieren en doe de eiwitten samen met de Kristal Sweet in de mengkom. Klop de eiwitten stijf op. In een andere mengkom voeg je de eidooiers en de overige ingrediënten. Mix dit goed door tot een glad beslag. Spatel dit beslag nu met een spatel bij de eiwitten. Spatel dit luchtig door elkaar. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Schep nu 8 rondjes op het bakpapier. Bak de eierkoeken voor 15 minuten in de oven. Laat daarna buiten de oven afkoelen.
- Bewaar ze in een afgesloten trommel op een donkere plek of in de koelkast voor maximaal 7 dagen. Je kunt ze ook invriezen en bewaren voor maximaal 3 maanden.
Voedingswaarde
Serving: 1stuk | Calories: 91kcal | Carbohydrates: 0.8g | Protein: 7g | Fat: 6.8g