Ontvang 11 spaarpunten ( 0,00)

Sweet Vanilla

Vervang traditionele vanillesuiker met Sweet Vanilla zonder in te boeten op smaak. Perfect voor taarten, cupcakes, pannenkoeken, of om je kwark en chai latte mee te verrijken. Geniet van een heerlijke vanillesmaak zonder suikers. Ideaal voor kinderen, diabetici, en iedereen die bewust met suiker omgaat. Maak elke hap of slok onweerstaanbaar!

 11,95 Incl. BTW
Ontvang direct 11 punten voor korting

Gewichtsverlies, koken, Suikervrij dieet 400gram Vanille, Zoet Ketogeen, Koolhydraat-arm, Suikervrij
  • Vervanger voor Vanille suiker
  • Calorievrij poeder
  • Netto Koolhydraatvrij
  • Perfect voor Kinderen
  • Glycemisch neutraal
  • Diabetisch vriendelijk

Op voorraad

Pure Sweetness - NO Sugar

Sweetness zonder suiker

Geniet van de zoetheid zonder de calorieën of netto koolhydraten. Onze Sweet Vanilla is de vervanger voor de traditionele vanillesuiker.

Natuurlijke zoetstof zonder rommel

Gemaakt van natuurlijke ingrediënten, vrij van kunstmatige toevoegingen en onnodige vulstoffen. Gezond genieten begint hier!

Waarin?

Gebruik deze veelzijdige suikervrije vanillesuiker op taarten, cupcakes, kwark enz. Perfect voor iedereen die suikervrij wil genieten!

Suikervrije vanillesuiker om te baken.

Wanneer gebruik je Sweet Vanilla ?

Sweet Vanilla

Ochtend

Heerlijk over je ontbijtje zonder je zorgen te maken over suikers

Lekkere trek

Zo maak je van ieder tussendoortje een gezond tussendoortje

Ketose

Geen Suikers dus perfect voor je Keto voedingspatroon

Sport

Maak de beste Sportmaaltijd zonder de toegevoegde suikers

ingrediënten

Wat zit er in onze Sweet Vanilla

Puur natuur en geen netto koolhydraten

Dit is het hoofdbestanddeel van onze icing. Erythritol is een 100% natuurlijke zoetstof uit de groep van polyolen (suikeralcoholen). Het bevat geen netto koolhydraten, omdat het niet door het lichaam wordt opgenomen en geen invloed heeft op de bloedsuikerspiegel.

Puur natuur en geen netto koolhydraten

We voegen een heel klein beetje Stevia toe om de zoetkracht te verhogen tot die van suiker zonder dat we de smaak van Stevia ervaren. Stevia is een natuurlijke zoetstof afkomstig van de steviaplant en is veel zoeter dan suiker, waardoor er slechts een geringe hoeveelheid nodig is.

F.A.Q

Meest gestelde vragen over Sweet Vanilla

Sweet Vanilla is een suikervrije vervanger voor traditionele vanillesuiker, gemaakt op basis van erythritol en steviolglycoside. Het biedt een heerlijke vanillesmaak zonder de nadelen van suiker.

Ja, zowel Erythritol als Stevia hebben geen invloed op de bloedsuikerspiegel, waardoor ze veilig zijn voor diabetici​

Erythritol is een natuurlijke zoetstof met 0 netto koolhydraten. Het wordt niet door het lichaam opgenomen, waardoor het geen calorieën toevoegt en geen bloedsuikerpieken veroorzaakt​, precies wat we graag willen!

Stevia is 200-400 keer zoeter dan suiker, waardoor slechts een kleine hoeveelheid nodig is om dezelfde zoetheid te bereiken. Hierdoor hebben we maar een heel klein beetje nodig in onze producten zoals Icing.

Bij normaal gebruik heeft Erythritol geen bijwerkingen. Soms kunnen bij zeer overmatig gebruik spijsverteringsproblemen ontstaan, terwijl (slechte kwaliteit) Stevia soms een bittere nasmaak heeft. Beide zijn echter veilig bij normaal gebruik.

Ja, Sweet Vanilla kan direct worden gebruikt als vervanger voor vanillesuiker in al je recepten, van bakken tot koken.

Ja, het is veilig voor kinderen. Omdat het gemaakt is van natuurlijke zoetstoffen zoals erythritol en Stevia, bevat het geen toegevoegde suikers die tandbederf kunnen veroorzaken. Bovendien heeft stevia geen invloed op de bloedsuikerspiegel, wat het een gezonde keuze maakt voor kinderen die suikerinname willen/moeten beperken. De icing biedt een heerlijke zoetheid zonder de nadelen van traditionele suiker​

Ja, Sweet Vanilla bevat geen toegevoegde suikers en heeft een lage glycemische index, waardoor het geschikt is voor mensen die suiker willen vermijden​ (The Vitality Dietitians)​​ (True Citrus)​.

Sweet Vanilla heeft geen invloed op de bloedsuikerspiegel omdat zowel erythritol als steviolglycoside glycemisch neutraal zijn, wat het ideaal maakt voor diabetici

Gebruik Sweet Vanilla in dezelfde hoeveelheden als traditionele vanillesuiker. Het is perfect voor taarten, koekjes, pannenkoeken, en andere desserts.

Sweet Vanilla biedt de zoete smaak van vanille zonder de calorieën en negatieve gezondheidseffecten van suiker. Het is ideaal voor mensen die op hun suikerinname letten of een koolhydraatarm dieet volgen​

Extra informatie

Doelen

Gewichtsverlies, koken, Suikervrij dieet

Inhoud

400gram

Smaak

Vanille, Zoet

Voedingspatroon

Ketogeen, Koolhydraat-arm, Suikervrij

Voorgesteld gebruik

Sweet Vanilla dient als een suikervrije vervanger voor traditionele vanillesuiker. Gebruik Sweet Vanilla naar behoefte om uw gerechten op smaak te brengen met een heerlijke vanillesmaak. Voeg toe aan desserts, gebak, pannenkoeken, wafels, of andere gerechten waar u normaal vanillesuiker zou gebruiken.

Informatie

Tafelzoetstof op basis van Erythritol en Steviolglycoside. Overmatig gebruik kan maag- en darmklachten veroorzaken.

Schrijf een beoordeling

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sweet Vanilla” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *