Ontvang 9 spaarpunten ( 0,00)

Icing Powder

Vervang traditionele poedersuiker met onze Icing Powder, zonder in te leveren op smaak. Perfect voor het versieren en op smaak brengen van taarten, cupcakes, en koekjes. Geniet van een zoete smaak zonder schuldgevoel! Ideaal voor kinderen, diabetici, en iedereen die bewust met suiker omgaat. Maak je bakcreaties onweerstaanbaar met onze suikervrije icing!

 9,95 Incl. BTW
Ontvang direct 9 punten voor korting

Gewichtsverlies, koken, Suikervrij dieet 400gram Naturel, Zoet Ketogeen, Koolhydraat-arm, Suikervrij
  • Calorievrij poeder
  • Netto Koolhydraatvrij
  • Geen bittere nasmaak
  • Poedersuiker alternatief
  • Glycemisch neutraal
  • Diabetisch vriendelijk

Op voorraad

Pure Sweetness - NO Sugar

Sweetness zonder suiker

Geniet van de zoetheid zonder de calorieën of netto koolhydraten. Onze icing biedt dezelfde heerlijke smaak zonder toegevoegde suikers.

Natuurlijke zoetstof zonder rommel

Gemaakt van natuurlijke ingrediënten, vrij van kunstmatige toevoegingen en onnodige vulstoffen. Gezond genieten begint hier!

Waarin?

Gebruik deze veelzijdige icing op taarten, cupcakes, en andere desserts. Perfect voor iedereen die suikervrij wil genieten!

Hoe gebruik je keton1 suikervrije poedersuiker?

Wanneer gebruik je Icing Powder ?

Icing Powder

Ochtend

Heerlijk over je ontbijtje zonder je zorgen te maken over suikers

Lekkere trek

Zo maak je van ieder tussendoortje een gezond tussendoortje

Ketose

Geen Suikers dus perfect voor je Keto voedingspatroon

Sport

Maak de beste Sportmaaltijd zonder de toegevoegde suikers

ingrediënten

Wat zit er in onze Icing Powder

Puur natuur en geen netto koolhydraten

Dit is het hoofdbestanddeel van onze icing. Erythritol is een 100% natuurlijke zoetstof uit de groep van polyolen (suikeralcoholen). Het bevat geen netto koolhydraten, omdat het niet door het lichaam wordt opgenomen en geen invloed heeft op de bloedsuikerspiegel.

Puur natuur en geen netto koolhydraten

We voegen een heel klein beetje Stevia toe om de zoetkracht te verhogen tot die van suiker zonder dat we de smaak van Stevia ervaren. Stevia is een natuurlijke zoetstof afkomstig van de steviaplant en is veel zoeter dan suiker, waardoor er slechts een geringe hoeveelheid nodig is.

F.A.Q

Meest gestelde vragen over MCT C8

Onze icing bevat voornamelijk erythritol en stevia, beide natuurlijke, caloriearme zoetstoffen zonder netto koolhydraten. 

ZO bereken je de netto koolhydraten:
Netto koolhydraten = Koolhydraten – Polyolen = Koolhydraten

Ja, zowel Erythritol als Stevia hebben geen invloed op de bloedsuikerspiegel, waardoor ze veilig zijn voor diabetici​

Erythritol is een natuurlijke zoetstof met 0 netto koolhydraten. Het wordt niet door het lichaam opgenomen, waardoor het geen calorieën toevoegt en geen bloedsuikerpieken veroorzaakt​, precies wat we graag willen!

Stevia is 200-400 keer zoeter dan suiker, waardoor slechts een kleine hoeveelheid nodig is om dezelfde zoetheid te bereiken. Hierdoor hebben we maar een heel klein beetje nodig in onze producten zoals Icing.

Bij normaal gebruik heeft Erythritol geen bijwerkingen. Soms kunnen bij zeer overmatig gebruik spijsverteringsproblemen ontstaan, terwijl (slechte kwaliteit) Stevia soms een bittere nasmaak heeft. Beide zijn echter veilig bij normaal gebruik.

Ja, onze icing is geschikt voor diverse toepassingen zoals bakken en het versieren van desserts. Houd er rekening mee dat erythritol en Stevia verschillende warmtebestendigheid hebben​. Hoe je hier mee omgaat staat vermeld op onze verpakking. 

Ja, onze suikervrije icing is veilig voor kinderen. Omdat het gemaakt is van natuurlijke zoetstoffen zoals erythritol en Stevia, bevat het geen toegevoegde suikers die tandbederf kunnen veroorzaken. Bovendien heeft stevia geen invloed op de bloedsuikerspiegel, wat het een gezonde keuze maakt voor kinderen die suikerinname willen/moeten beperken. De icing biedt een heerlijke zoetheid zonder de nadelen van traditionele suiker​

Extra informatie

Doelen

Gewichtsverlies, koken, Suikervrij dieet

Inhoud

400gram

Smaak

Naturel, Zoet

Voedingspatroon

Ketogeen, Koolhydraat-arm, Suikervrij

Voorgesteld gebruik

De icing dient als een suikervrije vervanger voor bijvoorbeeld poedersuiker. Gebruik de icing naar behoefte om uw gerechten op smaak te brengen of te versieren. Voeg toe aan desserts, gebak of andere gerechten waar u normaal poedersuiker zou gebruiken.

Informatie

Tafelzoetstof op basis van Erythritol en Steviolglycoside.

Schrijf een beoordeling

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Icing Powder” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *