Ketosticks kopen & bestellen

Ketosticks kopen is niet altijd even gemakkelijk. In veel gevallen heeft de lokale apotheek of drogisterij deze ketosticks niet voorradig. 

Op het internet zijn er verschillende drogisterijen en voedingsdeskundigen die ketose sticks van verschillende merken online aanbieden en verkopen. 

Keton1 produceert al jaren ketose sticks, we noemen deze de KetoCheck. De KetoCheck is een professionele test strip die door artsen, diëtisten en voedingsdeskundige worden gebruikt en aanbevolen. De KetoCheck ketose test strips vind je onder meer bij gespecialiseerde (web)winkels en natuurlijk in onze eigen webshop.

Ketose Test Strips

Nauwkeurige ketosticks kopen?

Zeker in de eerste weken van het keto voedingspatroon zijn urine ketose test strips een goed hulpmiddel. Door middel van de urine test strips is het eenvoudig te controleren of je in staat van ketose bent. Een positieve uitslag zal je motivatie zeker ten goede komen. 

Ketosticks kun je relatief goedkoop kopen en zijn eenvoudig in het gebruik. Hierdoor is het een gemakkelijke en betrouwbare manier om de hoeveelheid ketonen in jouw urine te controleren.

Zodra je gaat starten met het gebruik van ketosticks is het belangrijk om met een aantal factoren rekening te houden. Op die manier vergroot je de betrouwbaarheid van de urine test strips.

Voordat je gaat beginnen met testen is het verstandig even de houdbaarheidsdatum van de test strips te controleren. In een gesloten verpakking zijn onze KetoCheck test strips twee jaar houdbaar.

Na het openen van de verpakking zijn de strips nog ongeveer 6 a 8 weken houdbaar. Hoe beter de verpakking gesloten blijft hoe langer de strips houdbaar blijven. Probeer er altijd voor te zorgen dat de strips niet in een vochtige ruimte worden bewaard. Licht en vocht zullen de houdbaarheid negatief beïnvloeden. Bewaar jouw Ketocheck strips op een koele, droge plaats. Bewaar ze nooit in de koelkast

Meer keto vragen?

Tag @keton1world en Hashtag #Keton1world op instagram

Populaire Keto producten

Meer leren over keto?

Wil jij alles weten over keto?

Schrijf je in en ontvang de laatste nieuwtjes en aanbiedingen