Retourneren & Service

We doen er alles aan om betrouwbare en hoge kwaliteit producten aan te bieden. Bent u niet tevreden over onze Keton1 producten dan is het mogelijk om de producten binnen 14 dagen na aankoop te retourneren. Bij aankoop van meerdere producten start de termijn na ontvangst van het laatste artikel.

Alleen ongeopende producten in de originele verpakking kunnen geretourneerd worden. Vermeld bij retouren altijd het order- en factuurnummer van het product. Bewaar altijd uw verzendbewijs tot u van ons bericht heeft ontvangen dat uw paket in goede orde is ontvangen. Bij producten die zich in originele staat bevinden betalen wij binnen 14 dagen het oorspronkelijke aankoopbedrag inclusief verzendkosten terug. Indien een deel van de producten retour gezonden wordt dan worden de verzendkosten niet terugbetaald. Voor meer informatie zie ook onze algemene voorwaarden.

Indien u niet tevreden bent over onze producten of u heeft een vraag over een van onze producten neem dan contact op met Klantenservice@keton1.nl onze medewerkers helpen u graag met het vinden van een passende oplossing.