Food with Fame

Iedere maand plaatsen we hier het meest lekkere, bijzondere en mooiste recept wat wij hebben mogen ontvangen voor onze wedstrijd ‘Food and Fame’.  Heb jij ook een geweldig recept en wil je graag weten wat de spelregels zijn voor deze wedstrijd? Lees dan hier verder

Amanda Keto_en_Sport

De maand december. Een maand waar zoetigheid en tussendoortjes op de voorgrond staan. Hierdoor is het best lastig om je keto of koolhydraatarm voedingspatroon te blijven volgen. Amanda Stuurde ons een heerlijk tussendoortje. Zoet en hartig prima gecombineerd. Met de juiste vormpjes ziet het er ook nog eens leuk uit. Amanda verdiend deze maand alle fame! 

 Eet smakelijk! 

Peanut Butter Cups

Ingrediënten;

  • 100 gram 85% chocolade (of een hoger percentage) 
  • 10 gram gesmolten kokosolie/roomboter 
  • 45 gram pindakaas

Benodigdheden;

  • Weegschaal
  • Een klein pannetje
  • 2 theelepels 
  • 2 siliconen vormpjes 

Instructies;

Smelt de kokosolie (of roomboter) in een pannetje op laag vuur. Breek de chocolade in stukjes en voeg deze rustig bij de kokosolie. Laat de chocolade op zeer laag vuur rustig smelten tot het één is met de kokosolie. 

Zodra de chocolade gesmolten is mix je deze goed met de kokosolie. Giet jouw siliconen vormpjes voor ongeveer 3 kwart vol met de warme chocolade.

Maak met de theelepels kleine bolletjes van de pindakaas. Doop de pindakaas bolletjes onder in de gesmolten chocolade. Met de achterkant van je lepel duw je de pindakaas in de chocolade tot je de pindakaas niet meer ziet. Vul de vormpjes netjes af met de overgebleven chocolade.

Zet de siliconen vormpjes voor ongeveer 1.5 uur in de diepvries en haal ze er uit net voordat je ze gaat eten. 

Succes! En smullen maar!!

November

White Walnut Rocks

#Keto_Lotus stuurde ons in november deze heerlijke White walnut Rocks en verdiende daarmee haar Fame. Loopt het water jou ook al in de mond. 

Lees hier verder

MCT Olie Poeder

De beste MCT vetten in poeder vorm

€ 19.50 incl.btw

 

MCT Poeder
4.5/5