MCT Olie Poeder

Keton1 MCT olie poeder is de meest pure vorm van Kokosoliepoeder en bestaat enkel uit de voor ketose zo belangrijke middel lange keten vetzuren, C8 en C10. Deze vetzuren ondersteunen uw ketogene voedingspatroon en voorzien uw lichaam van de benodigde calorieën. Doordat het de aanmaak van ketonen in uw lichaam een grote boost geeft, draagt MCT poeder bij aan uw energie levels en vetverbranding.

Keton1 MCT poeder is speciaal ontwikkeld voor personen die een ketogeen dieet volgen of voor personen die op zoek zijn naar een natuurlijke energie leverancier.MCT PoederMCT vetten

MCT vetten zijn de meest pure energiebron van uw lichaam. MCT vetten worden mega snel door het lichaam opgenomen en door de lever omgezet tot ketonen, hierdoor komt energie vrij. Keton1 MCT poeder lever minimale koolhydraten per portie (< 2 gram). Uit onderzoek is gebleken dat MCT vetten (C8-C10) een snelwerkende energiebron zijn voor het lichaam en geest en zorg dragen voor stabiele energielevels en een sterke mentale en fysieke focus.

Keton1 MCT poeder is de beste koolhydraatarme MCT poeder om uw keto-levensstijl te ondersteunen. Onze poeder is eenvoudig mee te nemen naar bijvoorbeeld het werk of de sportschool. Gebruik het bijvoorbeeld in de ochtend voor een bulletproof koffie en boost uw ketonen levels direct.


Wat is MCT

MCT is de afkorting van middellange keten triglyceride. Deze vetten worden gewonnen uit ondermeer kokosolie vetten

MCT vetten zijn vetten die snel kunnen worden verteerd. Ze stimuleren de ketonenproductie en verhogen je energielevels


We noemen het middel lange keten vetzuren omdat ze slechts 6-10 koolstofatomen bezitten.

Lange keten vetten bevatten gemiddeld meer dan 12 koolstofatomen.

MCT's zijn de ideale energiebron omdat ze niet afhankelijk zijn van andere enzymen voor opname in je lichaam. Dit zorgt er voor dat het een snelle energie leverancier is, de ultieme keto vet bron


Keton1 MCT poeder bestaat uit 7g MCT vetten per portie. Vanwege de poedervorm is deze zeer goed mengbaar in bijvoorbeeld koffie maar is ook een prima optie voor shakes, smoothies, broodbaksels, cake, granola en vele andere keto recepten.


Als je start met het gebruik van MCT vetten raden wij je aan het gebruik rustig op te bouwen. Begin bijvoorbeeld met een halve portie per keer. Zo geeft je de maag en darmen de kans om rustig aan de vetten te wennen.


In tegenstelling tot de meeste andere voedingsmiddelen worden MCT vetten snel en gemakkelijk opgenomen.

Hierdoor is het echt de perfecte natuurlijke en snelle energiebron voor je lichaam. Door dat ze zeer efficiënt worden verbrand, hebben verzadigde vetten en MCT in het bijzonder zeer positieve effecten op je lichaamsgewicht en bouw.


Waarom MCT poeder

Gewoon omdat het handig is. In tegenstelling tot olie kun je poeder gemakkelijk meenemen. Ideaal voor op kantoor, school of in de spotschool.

Onze MCT poeder meng je moeiteloos in allerlei drankjes en is gemakkelijk te combineren met andere supplementen.


Vergeet al die heerlijke recepten niet!

MCT poeder kun je perfect combineren met vele recepten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke Keto cake….


Keto koffieMCT Gebruik


Hoe vaak moet ik MCT poeder gebruiken?

Als je start met het gebruik van MCT vetten raden wij je aan het gebruik rustig op te bouwen. Begin bijvoorbeeld met een halve portie per keer.

Zo geeft je de maag en darmen de kans om rustig aan de vetten te wennen.

Zodra je lichaam aan de vetten is gewent kun je de hoeveelheid MCT vetten naar behoefte verhogen.


Hoeveel MCT-oliepoeder moet ik elke dag innemen?

MCT vetten zijn over het algemeen veilig. Onderzoeken hebben geen nadelige gevolgen laten zien bij een hoge dagdosering MCT. Zoals we altijd zeggen is “te” nooit goed. Vasthouden aan 1 a 2 porties per dag is meer dan voldoende.


Wanneer neem ik MCT vetten?

Onze MCT poeder bevat geen cafeïne of andere stimulerende middelen, dus je kunt het op elk moment van de dag gebruiken.


VOOR EEN TRAINING

Heb niet het gevoel dat je MCT moet beperken tot de ochtenden. MCT's kunnen een geweldige energiebron zijn voor trainingen.

Het aanvullen van bijvoorbeeld je pre workout met wat MCT poeder kan zowel de trainingsintensiteit als het herstel verbeteren.


IN DE OCHTEND

Onze MCT is geweldig om je hersenen een krachtige boost te geven.

In de ochtend een stevige Bulletproof koffie doet wonderen. Een perfect begin van de dag.


Wil je meer lezen over keto koffie recepten en hoe je ze eenvoudig kunt bereiden? klik dan hier.


Gewoon wanneer je lichaam er om vraagt

Als die onuitstaanbare drang tot eten zich laat gelden is onze MCT poeder de beste keus.

Het is extreem verzadigend. 7 gram vet per portie. Zeg maar dag tegen de honger!


Uit Onderzoek is gebleken dat MCT vetten een van de beste natuurlijke en pure bronnen van brandstof voor je lichaam zijn. Profiteer van de voordelen van MCT vetten.


Ervaar zelf wat MCT voor u kan doen, voel het effect in uw energie levels, en zie het meteen in de uitslag tijdens de keto controle met een urine of adem test.Lees de meest gestelde vragen over MCT in onze FAQsAllergeneninformatie / Allergen warning

Bevat Melk proteine. Gefabriceerd op apparatuur die producten verwerkt die melk, eieren, sojabonen, tarwe, schaaldieren, visolie, boomnoten en Pindasmaak bevatten.

contains Milk protein. Manufactured on equipment wich processes products containing milk, eggs, soybeans, wheat, shellfish, fish oil, tree nuts and peanut flavor