PRODUCTENKetose Start Pakket


De echte Keto Kickstart

Controleer jouw Ketose

MCT Boost Jouw Ketonen

Meer Energie

Sneller Gewichtsverlies

Minder Honger


De juiste vetten in combinatie met het controleren van het voedingspatroon. De belangrijkste punten van het ketogeen dieet. MCT vetten (C8-C10) verhogen de ketonen levels in het bloed enorm. Wij bieden de hoogste kwaliteit MCT (C8-C10) vetten en natuurlijk onze beroemde KetoCheck ketose test strips.


Keton1 MCT poeder voorzien van C8 – C10 vetzuren boosten de ketonen in uw lichaam.


Boost uw ketose en ervaar mentaal en fysiek de grote voordelen.


Met de KetoCheck ketose urine test strips test u op elk moment van de dag, waar dan ook, uw ketose. Ga voor 100% controle en haal het maximale uit uw voedingspatroon.


MCT POWDER


MCT Boost jouw Ketonen

Verbrand Meer Vetten

Sneller Gewichtsverlies

Meer Energie

Minder HongerKeton1 MCT poeder is de meeste pure MCT voorzien van de voor ketose belangrijke vetzuren C8 en C10. Deze vetzuren boosten uw ketone levels en dat is precies wat u wilt.


Gebruik het bijvoorbeeld voor een bullet proof koffie of als ingredient in welk voedingsproduct dan ook.

Ketose en MCT zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden voor de beste resultaten. Meer over MCT vetten leest u hier.


Keto Test Strips


Controleer jouw Keto

Verbrand meer Vetten

Sneller GewichtsverliesDe KetoCheck ketose test strip is het middel om te controleren of u in ketose bent. Controleer eenvoudig uw urine op de aanwezigheid van ketonen. Zo controleert u eenvoudig of uw voedingspatroon aansluit bij de door u gestelde doelen. Meer over de KetoCheck leest u hier.


BREATHALYZER  


Controleer als een Pro

Verbrand je Vetten

Sneller Gewichtsverlies


De Breathalyzer is een adem tester voor het testen van ketone in uitgeademde lucht. De Breathalyzer doet precies wat het beloofd, het analyseren van de hoeveelheid ketonen (aceton) in uw adem (fase 2). Een eenvoudige, snelle en acurate manier om de ketose te controleren.


De Breathalyzer gaat verder waar de KetoCheck ophoud. Indien het lichaam Keto-adapted is zullen de hoeveelheden ketonen in de urine afnemen. Het keton aceton is door middel van de Breathalyzer meetbaar in de uitgeademde lucht. Hierdoor kan de controle, ook in een later stadium van het ketose dieet verder gaan, zo vaak als u wenst. Vertrouwen is goed, controleren is beter. Meer over de Breathalyzer leest u hier.


3BHB KETONE


Of het nu gaat om het verminderen van de symptomen van de keto griep, het boosten van de energielevels voor sporters of gewoon om de vetverbranding een handje te helpen de Keton1 BHB producten (Exogene ketonen) leveren het lichaam supersnel een flinke dosis ketonen (Beta-Hydroxybutyrate). BHB is een van de meest schone brandstoffen voor het lichaam en dan ook nog eens koolhydraat en suiker vrij. Natuurlijke super benzine! Meer over 3BHB leest u hier.