Wat zijn Exogene ketonen?

Exogene ketonen zijn ketonen die bijvoorbeeld in de vorm van een voedingssupplement worden ingenomen. Exogene ketonen worden gebruikt om onder meer sport prestaties te verbeteren of om het lichaam te voorzien van extra energie. Lees hier meer over exogene ketonen.


Waarom zou ik exogene ketonen gebruiken ?

Keton1 BHB poeder bevat hoogwaardige bèta-hydroxyboterzuur (BHB) en kan de ketonenniveaus in het bloed tot wel 1,5 mmol verhogen. Het brengt het lichaam in ketose. Waar je ook bent of op welk moment van de dag.


Hoe kan ik Keton1 BHB Poeder het beste gebruiken?

Keton1 BHB Poeder is voorzien van exogene ketonen. Onze BHB Poeder is speciaal ontwikkeld om gemakkelijk en moeiteloos de ketose te bevorderen en het lichaam een boost aan ketonen te leveren met als resultaat; ENERGIE.

-    Voor extra vetverbranding gebruik een dosering BHB poeder tussen de maaltijden door of in de ochtend bij het ontbijt.

- Voor verbetering van prestaties gebruik een dosering voor of tijdens de training. De behoefte aan zuurstof door het lichaam zal hierdoor verminderen, het energielevel verhogen en de prestaties verbeteren. Lees meer over de voordelen van exogene ketonen op onze research pagina.

- Exogene ketonen kunnen worden ingezet worden voor een mentale boost en hiermee de focus verhogen. Dit allemaal zonder suikers en koolhydraten.


Zijn er bijwerkingen bekend van Keton1 BHB poeder?

Er bestaat een mogelijk van prikkelingen in het maagdarmkanaal. Dit heeft te maken met de hogere dosis aan ketonen. Indien dit het geval is raden we u aan de dosering in beginsel te halveren totdat het lichaam gewent is aan onze BHB poeder. Drink meer water en beperk de inname van extra zout.


Zijn de producten van Keton1 Gluten vrij?

Ja. Onze producten zijn gluten vrij. Wij adviseren altijd goed de allergeneninformatie te raadplegen op onze website.


Zitten er nog andere ingrediënten in Keton1 BHB poeder?

Nee. Keton1 BHB poeder is enkel voorzien van smaakstoffen zoals omschreven op de verpakking. Keton1 BHB poeder is 100% natuurlijk.